Elementor #13140

WIJ HELPEN U MET HET DIGITALISEREN VAN UW BEDRIJF

Samen op weg naar Digitaal

Digitaliseren
Wat betekend digitaliseren eigenlijk voor uw bedrijf. Het klinkt zo eenvoudig, maar het roept ook zo veel vragen op. Heb ik een website nodig? Moet ik gebruik maken van SocialMedia en zo ja, op welk platform en waarom nou net die? En uiteraard nog belangrijker…. wat levert het op.

Digitale strategie
Wij helpen u  verder met het beantwoorden van al uw vragen en leveren en leveren een strategie op maat die u helpt met het digitaliseren en het groeien via de digitale kanalen.

 

Hoe wij werken

in 3 eenvoudige stappen DIGITAAL

0
KENNISMAKING

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak en dat begint wat ons betreft met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

0
INVENTARISATIE

Een goed begin is het halve werk en daarom is deze fase van enorm belang. Om u goed te kunnen adviseren is het  noodzakelijk om volledig geïnformeerd te zijn over de oorsprong en de ambities van uw bedrijf. Wij brengen de huidige situatie zorgvuldig in kaart zodat exact inzichtelijk wordt waar en welke actie nodig is.

0
DIGITALE STRATEGIE

Op basis van de vorige stappen stellen wij een Digitale strategie op die exact aansluit op uw bedrijf, doelgroep en ambities. Met deze blauwdruk weet u niet alleen waar u aan toe bent, maar ook welke stappen er genomen kunnen worden. In deze strategie vind u ook informatie zoals een doelgroeponderzoek. Digitaliseren is hierin een element het groei het uitgangspunt.

Privacybeleid

wij hechten veel waarden aan privacy

DELEN VAN UW gegevens

Wij zijn transparant en gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Wij delen nooit uw gegevens met derden zonder uw toestemming.

DOELEINDEN

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het betreffende doel. Een contactformulier voor contact. Factuurgegevens voor een factuur etc.

PRIVACY

Wij hechten veel waarde aan onze privacy en kunnen ons voorstellen dat u dat ook doet. Daarom hebben wij voor dit beleid gekozen.

NIEUWSBRIEVEN
Wij doen niet aan nieuwsbrieven per e-mail. Uiteraard informeren wij u indien er iets is met uw website.

FORMULIEREN
Heeft u ons contactformulier ingevuld?
Geen zorgen! Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen.

COOKIES
Wij doen niets met cookies. Wij slaan uw gegevens niet op en voelen niets voor om uw online gedrag te volgen.

ADVERTENTIES
De gegevens die DigitaalTotaal.nl van u heeft ontvangen gebruiken wij
nooit voor advertentie doeleinden.